Bewondering Voor Elkaar

87,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 12 cm
Artikelnummer: MA00530SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Bewondering voor elkaar – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een prachtig kunstwerk voor elke gelegenheid

Ontdek het schitterende kunstsculptuur “Bewondering Voor Elkaar” van de gerenommeerde kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is niet alleen een visueel genot, maar ook een origineel cadeau dat gegarandeerd indruk maakt. De sculpturen zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en een groot deel ervan is bevestigd op een elegante marmeren sokkel.

vakmanschap en elegantie

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vakmanschap. Als autodidact heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen verfijnd, zonder formele kunstopleiding. Dit heeft geleid tot een unieke stijl die zowel groot als klein werk omvat, en die door velen gewaardeerd wordt.

De perfecte keuze voor elke ruimte

De beelden van Ger van Tankeren zijn elegant, gedetailleerd en spreken een breed publiek aan. Ze zijn ideaal voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings. Dankzij de diverse thema’s en het verfijnde ontwerp zijn deze sculpturen geliefd als relatiegeschenk en decoratief object.

Kenmerken van het kunstwerk

  • Materiaal: Tinlegering met brons
  • Basis: Marmeren sokkel
  • Inclusief: Kaartje met titel en biografie van de kunstenaar

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, zoals relatiegeschenken, kunt u gerust contact met ons opnemen. We helpen u graag verder met uw specifieke wensen.

Laat u betoveren door de schoonheid en het vakmanschap van “Bewondering Voor Elkaar” en voeg een kunstwerk toe aan uw collectie of geef het als een cadeau.