Bewondering Voor Elkaar (wanddecoratie)

87,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 14 x 14 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00528SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Bewondering voor elkaar (wanddecoratie)

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Bewondering voor elkaar” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke en originele kunstwerk is een schitterend cadeau voor elke gelegenheid!

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een elegante en duurzame afwerking. Veel van zijn werken, waaronder “Bewondering voor elkaar,” zijn geplaatst op een stevige marmeren sokkel, wat een extra vleugje klasse toevoegt aan het kunstwerk.

Bijzonderheden

Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een korte biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het niet alleen een visueel aantrekkelijk stuk, maar ook een betekenisvol cadeau.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische kunstenaar die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen ontwikkeld en is hij uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn beelden, groot en klein, getuigen van groot vakmanschap en zijn geliefd bij een breed publiek.

Toepassingen en thema’s

De werken van Ger van Tankeren zijn veelzijdig en passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen. De diverse thema’s van zijn beelden maken ze geschikt voor verschillende gelegenheden en settings. Bovendien zijn ze door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zeer populair als relatiegeschenk.

Contact en bestellingen

Voor grotere afnames of specifieke vragen, neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder met uw wensen en bestellingen.