Gezin Modern 3 Kinderen

88,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 18 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00620SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Gezin Modern 3 Kinderen – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

en stijlvol kunstwerk

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Gezin Modern 3 Kinderen” van de befaamde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau, perfect voor diverse gelegenheden.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een tinlegering met brons en zijn vaak bevestigd op een elegante marmeren sokkel. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat een extra dimensie toevoegt aan dit bijzondere kunstwerk.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact van de bovenste plank. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Vandaag de dag is Ger van Tankeren een zeer gewaardeerd kunstenaar, bekend om zijn elegante en gedetailleerde beelden die een breed publiek aanspreken.

Veelzijdig en geliefd

De beelden van Ger van Tankeren zijn ideaal voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de prachtige ontwerpen, zijn deze sculpturen zeer geliefd als relatiegeschenk.

Bestellen en contact

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Beleef de schoonheid en het vakmanschap van “Gezin Modern 3 Kinderen” en voeg een kunstwerk toe aan uw collectie.