Dansen Op De Golven Van De Tijd

32,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 8 cm
Artikelnummer: MA00308SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Dansen op de golven van de tijd

Uniek kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het bijzondere kunstsculptuur Dansen op de golven van de tijd, een creatie van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit sculptuur is een prachtig en origineel cadeau dat elke ruimte verrijkt met zijn elegante uitstraling en vakmanschap.

Materialen en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en luxe afwerking. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat niet alleen de stabiliteit maar ook de esthetische waarde verhoogt.

Bijzonderheden en details

Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar, wat het een persoonlijk en betekenisvol cadeau maakt. De beelden van Ger zijn elegant en rijk aan details, waardoor ze een breed publiek aanspreken.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar van de bovenste plank. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Tegenwoordig is hij een zeer gewaardeerd kunstenaar die zowel grote als kleine beelden maakt, waarbij zijn vakmanschap duidelijk naar voren komt.

Toepassingen en thema’s

De beelden van Ger van Tankeren hebben diverse thema’s en zijn perfect voor zowel huiselijke kringen als professionele omgevingen. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de prachtige ontwerpen, zijn deze beelden zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Heeft u interesse in grotere afnames, bijvoorbeeld voor relatiegeschenken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.