Art Nouveau Femme

166,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 45 cm
Artikelnummer: MA00329SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Art Nouveau Femme: een kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Uniek en elegant kunstwerk

Art Nouveau Femme is een prachtig kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit beeld is een schitterend voorbeeld van zijn vakmanschap en oog voor detail. Het vormt een uniek en origineel cadeau voor elke gelegenheid.

Materiaal en afwerking

Dit kunstwerk is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat het een tijdloze en luxueuze uitstraling geeft. Veel van deze sculpturen zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de elegantie en stabiliteit van het beeld.

Bijzonderheden en exclusiviteit

Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het niet alleen een esthetisch aantrekkelijk object, maar ook een waardevol verzamelstuk.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange praktijkervaring heeft ontwikkeld. Zijn werk wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en groot vakmanschap. Van Tankeren’s beelden zijn geliefd bij een breed publiek en passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Ideaal als relatiegeschenk

Dankzij de prachtige ontwerpen en de aantrekkelijke prijs zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geschikt als relatiegeschenk. Ze worden gewaardeerd om hun elegantie en de veelzijdigheid van de thema’s die ze uitbeelden.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor relatiegeschenken, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw specifieke wensen en zorgen voor een passend aanbod.

Art Nouveau Femme is een schitterende toevoeging aan elke kunstcollectie en een prachtig voorbeeld van Nederlands vakmanschap. Voeg dit unieke kunstwerk toe aan uw interieur of geef het cadeau aan een geliefde.