Art Nouveau Homme

166,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 45 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00330SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Art Nouveau Homme

Beschrijving van het kunstwerk

Art Nouveau Homme is een prachtig kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk kunst is vervaardigd uit een tinlegering met brons en staat stevig op een marmeren sokkel. Het is een verfijnd en elegant kunstwerk dat zowel in huiselijke als professionele omgevingen een bijzondere toevoeging vormt.

en gedetailleerd ontwerp

De sculpturen van Ger van Tankeren staan bekend om hun gedetailleerde afwerking en vakmanschap. Art Nouveau Homme is geen uitzondering; het beeld straalt elegantie uit en is rijk aan details die de aandacht van elke toeschouwer zullen trekken. Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar te vinden zijn, wat het een nog waardevoller en persoonlijker cadeau maakt.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Ger van Tankeren is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange praktijkervaring heeft ontwikkeld. Zijn beelden onderscheiden zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor ze zeer geliefd zijn als relatiegeschenk. De combinatie van hoogwaardige materialen en het unieke ontwerp maakt Art Nouveau Homme een waardevolle aanwinst voor elke kunstverzameling.

Veelzijdige toepassingsmogelijkheden

De beelden van Ger van Tankeren zijn veelzijdig in hun toepassingen. Ze passen perfect in zowel huiselijke kring als in een professionele setting. Dankzij de diverse thema’s en het verfijnde ontwerp zijn ze geschikt voor uiteenlopende gelegenheden en doelgroepen.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn sporen in de kunstwereld ruim verdiend heeft. Zonder formele kunstopleiding heeft hij door zijn leven heen een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Tegenwoordig wordt hij zeer gewaardeerd om zijn vakmanschap en de prachtige beelden die hij creëert, variërend van groot tot klein.

Bestellen en contact

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Voor bestellingen buiten Nederland en België kunt u ook contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Voeg Art Nouveau Homme toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid en het vakmanschap van Ger van Tankeren.