De Metselaar

50,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 7 cm
Artikelnummer: MA00359SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

De metselaar: een uniek kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een prachtig en origineel cadeau

Het kunstsculptuur “De Metselaar” van Ger van Tankeren is een schitterend en origineel cadeau. Dit kunstwerk is vervaardigd uit een tinlegering met brons, wat het een bijzondere uitstraling geeft. Het sculptuur is deels bevestigd op een marmeren sokkel, wat zorgt voor een stabiele en elegante presentatie.

Unieke kenmerken en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar. Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een Nederlandse kunstenaar die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als autodidact heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen verfijnd, wat resulteert in kunstwerken die zowel groot als klein zijn, maar altijd vol details en elegantie.

Geschikt voor elke omgeving

De beelden van Ger van Tankeren zijn perfect voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Ze hebben verschillende thema’s en spreken een brede groep mensen aan. Door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn deze sculpturen ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Waarom kiezen voor “De Metselaar”?

  • Uniek kunstsculptuur van een gerenommeerde Nederlandse kunstenaar
  • Gemaakt van hoogwaardige tinlegering met brons
  • Elegante marmeren sokkel voor een stabiele presentatie
  • Geschikt voor zowel huiselijke als professionele settings
  • Ideaal als origineel cadeau of relatiegeschenk

Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames of voor bestellingen buiten Nederland en België. Ontdek de prachtige kunstwerken van Ger van Tankeren en voeg een uniek stuk toe aan uw collectie met “De Metselaar”.