Ambitie

270,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 45 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00557SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Ambitie – een kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Over het kunstwerk

Het kunstsculptuur “Ambitie” van Ger van Tankeren is een en inspirerend kunstwerk dat perfect past in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dit prachtige sculptuur, vervaardigd uit een tinlegering met een bronzen afwerking, straalt vakmanschap en elegantie uit. Een groot deel van de sculpturen zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje klasse toevoegt aan het geheel.

Een origineel cadeau

“Ambitie” is niet alleen een kunstwerk, maar ook een origineel en betekenisvol cadeau. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of als relatiegeschenk, dit sculptuur zal zeker indruk maken. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat het cadeau een persoonlijke en unieke touch geeft.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische Nederlandse kunstenaar die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zonder formele kunstopleiding heeft Ger zijn vaardigheden door de jaren heen ontwikkeld door constant kunst te maken. Dit heeft geresulteerd in een reeks prachtige beelden die zowel groot als klein zijn, en die getuigen van zijn grote vakmanschap.

Vakmanschap en details

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn elegant en vol met details, wat ze aantrekkelijk maakt voor een breed publiek. De verschillende thema’s van zijn beelden maken ze geschikt voor diverse gelegenheden en omgevingen. Door de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn deze beelden zeer geliefd als relatiegeschenk.

Perfect voor elke omgeving

De sculpturen van Ger van Tankeren passen perfect in zowel huiselijke kring als in de professionele sfeer. Dankzij de veelzijdigheid en de hoogwaardige afwerking van de beelden, zijn ze een waardevolle toevoeging aan elke ruimte.

Contact en bestellingen

Voor grotere afnames of specifieke vragen, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw bestelling en eventuele speciale wensen.

Ontdek de schoonheid en het vakmanschap van “Ambitie” en voeg dit unieke kunstwerk toe aan uw collectie of geef het als een onvergetelijk cadeau.