Vader En Kind

35,00

  • Techniek Verbronsd
Artikelnummer: MA00202SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Vader en kind – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een uniek kunstwerk voor elke gelegenheid

Ontdek de betoverende schoonheid van het kunstsculptuur “Vader en Kind” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit prachtige en originele kunstwerk is niet alleen een lust voor het oog, maar ook het perfecte cadeau voor speciale gelegenheden.

Hoogwaardige materialen en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje klasse toevoegt aan het geheel. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat het een extra persoonlijk tintje geeft.

Over de kunstenaar: Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar van de hoogste orde. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Tegenwoordig wordt hij zeer gewaardeerd om zijn vakmanschap en de prachtige beelden die hij creëert, zowel groot als klein. Zijn werk kenmerkt zich door elegantie, oog voor detail en een brede aantrekkingskracht.

Veelzijdige thema’s en toepassingen

De beelden van Ger van Tankeren beslaan diverse thema’s, waardoor ze perfect passen in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de prachtige ontwerpen zijn deze sculpturen zeer geliefd als relatiegeschenk.

Waarom kiezen voor “Vader en Kind”?

– **Uniek en origineel ontwerp**: Elk beeld is een kunstwerk op zich.
– **Hoogwaardige materialen**: Gemaakt van een tinlegering met brons en vaak bevestigd op een marmeren sokkel.
– **Veelzijdig inzetbaar**: Geschikt voor zowel persoonlijke als zakelijke geschenken.
– **Gerenommeerde kunstenaar**: Ger van Tankeren staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail.

Voeg een vleugje kunst en elegantie toe aan uw interieur of verras iemand met een uniek en persoonlijk cadeau. Bestel vandaag nog het kunstsculptuur “Vader en Kind” van Ger van Tankeren bij Amersfoort Art.