City Of Angels

5.750,00

  • Techniek Mixed media op dibond
  • Afmeting 160 x 95 cm
  • Oplage 10
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: OYHUX Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

City of Angels: een kunstwerk van Van Apple

City of Angels is een bijzonder mooi kunstwerk van Van Apple, dat de wereldwijde architectuur op een spectaculaire manier samenbrengt. Van iconische gebouwen zoals de Burj Al Arab en het Empire State Building tot het London Eye, het Sydney Opera House en de Taj Mahal; dit kunstwerk blijft je telkens weer verrassen.

Unieke materialen en technieken

Dit kunstwerk is vervaardigd met diverse hoogwaardige materialen en overgoten met een dikke laag epoxyhars, wat zorgt voor een verbluffend 3D-effect. Elk exemplaar is uniek en gemaakt in een exclusieve oplage van slechts 10 stuks. Hierdoor heeft elk kunstwerk subtiele verschillen die het nog specialer maken.

Hoogwaardige afwerking en presentatie

City of Angels is gemaakt op dibond en voorzien van een 4 cm dik houten frame aan de achterkant, waardoor het gemakkelijk kan worden opgehangen. Uiteraard wordt het kunstwerk geleverd met een certificaat van echtheid.

Beschikbaarheid en aankoopopties

Dit kunstwerk is beschikbaar in onze kunstuitleen en ook online te koop. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak te maken.

Over de kunstenaar: Diederik van Appel

Diederik van Appel heeft jarenlang als agent voor Nederlandse kunstenaars gewerkt op tentoonstellingen wereldwijd. Tijdens zijn reizen kreeg hij de drang om zijn eigen creativiteit tot uitdrukking te brengen. Geïnspireerd door zijn ervaringen, artistieke inzicht en passie voor kunst, heeft hij zijn eigen pop art-stijl ontwikkeld. Zijn kunst combineert digitale technieken met fotografie, waarbij hij gebruikmaakt van bladgoud, veel kleur en diverse andere items. De uiteindelijke bewerking met epoxy zorgt voor een prachtig 3D-effect.

Bezoek onze galerie

Door het gebruik van epoxyhars laten de kunstwerken van Van Apple zich moeilijk fotograferen. We kunnen met zekerheid stellen dat de werken in het echt veel mooier uitkomen dan op de site. We nodigen u dan ook van harte uit om de werken van Van Apple in onze galerie te komen bekijken. Alle getoonde kunstwerken zijn aanwezig.

Dit kunstwerk is momenteel niet aanwezig in de galerie. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.