City Of Angels

5.750,00

  • Techniek Mixed media op dibond
  • Afmeting 160 x 95 cm
  • Oplage 10
Artikelnummer: OYHUX Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

City Of Angels is een bijzonder mooi kunstwerk van Van Apple met vele hoogstandjes uit de wereldwijde architectuur. Burj Arab, The Empire State Building, The London Wheel, Sidney Opera House, Taj Mahal… je blijft ernaar kijken! Het kunstwerk is vervaardigd met diverse materialen en overgoten met een dikke laag epoxyhars voor een verbluffend effect. Gemaakt in een exclusieve oplage van 10 stuks, die allemaal nét iets anders zijn. Het kunstwerk is gemaakt op dibond met daarachter een 4cm dik houten frame waar het aan op kan worden gehangen. Uiteraard voorzien van certificaat van echtheid. Beschikbaar in onze kunstuitleen en ook online te koop. Na ontvangst van de bestelling nemen wij z.s.m. contact met u op om een bezorgafspraak te maken. Levertijd 1-2 werkdagen. Gratis verzonden in Nederland en België. Overige landen op aanvraag.

Diederik van Appel was lange tijd actief als agent van Nederlandse kunstenaars  op tentoonstellingen over de hele wereld. Tijdens zijn reizen kreeg hij meer en meer het gevoel en de drang om zijn eigen creativiteit tot uitdrukking te brengen. Geïnspireerd door zijn ervaring, zijn artistieke inzicht en zijn passie voor kunst heeft zijn eigen pop art ontwikkeld.   Zijn kunst is een combinatie van digitale technieken met fotografie als uitgangspunt. Hij gebruikt bladgoud, veel kleur en diverse andere items. De uiteindelijke bewerking met epoxy zorgt ervoor dat er een prachtig 3-D effect ontstaat.

Noot: door het gebruik van epoxiehars in de kunstwerken laten deze zich moeilijk fotograferen. Met zekerheid kunnen wij stellen dat de werken in het echt vele malen mooier uitkomen dan op de site. Wij nodigen u dan ook van harte uit de werken van Van Apple in onze galerie te komen bekijken. Alle getoonde kunstwerken zijn aanwezig.

Dit kunstwerk is momenteel niet aanwezig in de galerie. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.