Best Matches

995,00

  • Techniek Mixed media op linnen
  • Afmeting 105 x 145 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 29,85 p/maand
  • U spaart 19,90 p/maand
Huur voor € 29,85 p/m
Artikelnummer: VFBIH Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Unieke kunstwerken van Ronald Chapeau

Zeefdruk en collage technieken

Ontdek de prachtige combinatie van zeefdruk en collage technieken in de kunstwerken van Ronald Chapeau. Elk stuk wordt met dikke acrylverf bewerkt, wat zorgt voor een unieke en levendige uitstraling. Het kunstwerk is opgespannen op een 4 cm dik doek, waarbij de zijkanten zijn doorgeschilderd. Hierdoor kan het direct aan de muur worden gehangen, zonder dat er een lijst nodig is.

Beschikbaar via kunstuitleen en online aankoop

Onze collectie van Ronald Chapeau is beschikbaar via onze kunstuitleen en kan ook online worden aangeschaft. Elk kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de waarde en authenticiteit garandeert.

Over Ronald Chapeau

Ambachtelijke zeefdrukker en kunstenaar

Ronald Chapeau, geboren in Den Haag in 1969, is een Nederlands kunstenaar met een achtergrond als ambachtelijk zeefdrukker. Hij heeft jarenlang samengewerkt met bekende namen zoals Herman Brood en Corneille. Deze ervaring heeft hij omgezet in zijn eigen kunstwerken, waarin hij zijn artistieke inzicht, creativiteit en passie voor kunst op het doek combineert.

Unieke en moderne kunst

Ronald Chapeau’s kunstwerken zijn een mix van unieke aankondigingsposters van het Stedelijk Museum en oude kranten uit de hele wereld. Elk werk bevat originele details die pop art, surrealisme, figuratief en populistisch aandoen. Zijn stijl is eigentijds en modern, geïnspireerd door grootheden als Andy Warhol en Herman Brood.

Certificaat van echtheid

Elk kunstwerk van Ronald Chapeau wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de waarde en authenticiteit van het werk bevestigt. Dit maakt het een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over buitenlandse bestellingen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen en te adviseren bij uw kunstkeuze.