Aanbieding!

Tony Montana Scarface

Oorspronkelijke prijs was: 1.650,00.Huidige prijs is: 995,00.

  • Techniek Mixed media op linnen
  • Afmeting 105 x 145 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 29,85 p/maand
  • U spaart 19,90 p/maand
Huur voor € 29,85 p/m
Artikelnummer: GIHRK Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Unieke kunstwerken van Ronald Chapeau

Ontdek de prachtige combinatie van zeefdruk en collagetechnieken in de kunstwerken van Ronald Chapeau. Elk stuk is met zorg bewerkt met dikke acrylverf, wat een unieke textuur en diepte creëert. De kunstwerken zijn opgespannen op een 4 cm dik doek, waarbij de zijkanten zijn doorgeschilderd, zodat ze direct aan de muur kunnen worden opgehangen.

Beschikbaar via kunstuitleen en online aankoop

Bij Amersfoort Art kunt u deze unieke kunstwerken zowel via onze kunstuitleen als online aanschaffen. Elk kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, zodat u zeker weet dat u een origineel werk van Ronald Chapeau in huis haalt.

Over Ronald Chapeau

Ronald Chapeau, geboren in Den Haag in 1969, is een gerenommeerde Nederlandse kunstenaar. Jarenlang werkte hij als ambachtelijk zeefdrukker voor onder andere Herman Brood en Corneille. Deze ervaring heeft hij gebruikt om zijn eigen artistieke visie en creativiteit te ontwikkelen. Zijn werk kenmerkt zich door een indrukwekkende techniek en unieke details die elk stuk bijzonder maken.

Inspiratie en stijl

Van unieke aankondigingsposters van het Stedelijk Museum tot oude kranten uit de hele wereld, Ronald Chapeau weet deze elementen op een bijzondere manier te integreren in zijn kunstwerken. Zijn stijl is een mix van pop art, surrealisme, figuratief en populistisch, wat resulteert in eigentijdse en moderne werken. Hij haalt inspiratie uit grootheden zoals Andy Warhol en Herman Brood, wat duidelijk terug te zien is in zijn kunst.

Laat u inspireren door de unieke kunstwerken van Ronald Chapeau en voeg een bijzonder stuk toe aan uw collectie.