Prince

995,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Afmeting 105 x 140 cm
  • Kunstuitleen 29,85 p/maand
  • U spaart 19,90 p/maand
Huur voor € 29,85 p/m
Artikelnummer: TMMWY Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Mooie ode aan Prince door Ronald Chapeau. Ronald gebruikt een combinatie van zeefdruk en collage technieken en bewerkt dit hierna met dikke acrylverf. Alle monotypes uit deze serie zijn, naast het gebruik van zeefdruk technieken geheel met de hand beschilderd en bewerkt. Hierdoor is ieder kunstwerk uniek te noemen. Opgespannen op een 4cm dik doek waarvan de zijkanten zijn doorgeschilderd, het kan dus zo aan de muur! Te bezichtigen in onze galerie, beschikbaar via onze kunstuitleen en ook online aan te kopen. Levertijd 1-2 werkdagen.

Ronald Chapeau (Den Haag, 1969) is een Nederlands kunstenaar. Hij is van beroep al jarenlang ambachtelijk zeefdrukker. Na zijn jarenlange ervaring als zeefdrukker van o.a. Herman Brood en Corneille heeft Ronald een aantal jaren geleden gekozen om zijn artistieke inzicht, creativiteit en zijn passie voor kunst te combineren op het doek. Inmiddels weet hij een geweldige techniek op zijn kunstwerken toe te passen. Van unieke aankondigings posters van het Stedelijk Museum tot oude kranten vanuit de hele wereld sieren het volle werk van Ronald Chapeau. Er worden alleen originele details aan de kleine edities toegevoegd die tegelijkertijd pop art, surrealisme, figuratief en populistisch aandoen. Kortom, eigentijds en modern werk, geïnspireerd door o.a. Andy Warhol en Herman Brood.

SCHILDERIJEN VAN RONALD CHAPEAU KOPEN OF HUREN?

De kunstwerken van Ronald Chapeau zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.