Prince

995,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Afmeting 105 x 140 cm
  • Kunstuitleen 29,85 p/maand
  • U spaart 19,90 p/maand
Huur voor € 29,85 p/m
Artikelnummer: TMMWY Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prince – een ode aan een legende door Ronald Chapeau

Ontdek de prachtige ode aan Prince, gecreëerd door de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ronald Chapeau. Dit unieke kunstwerk combineert zeefdruk- en collagetechnieken, aangevuld met dikke lagen acrylverf, waardoor elk stuk een eigen karakter krijgt. Alle monotypes in deze serie zijn met de hand beschilderd en bewerkt, wat zorgt voor een ongeëvenaarde uniciteit.

Uniek en direct ophangbaar

Het kunstwerk is opgespannen op een 4 cm dik doek, waarbij de zijkanten zijn meegeschilderd. Dit betekent dat het direct aan de muur kan worden gehangen, zonder dat er een lijst nodig is. Elk detail van het werk is zorgvuldig afgewerkt, wat het een echte blikvanger maakt in elk interieur.

Beschikbaar in onze galerie en online

Bezoek onze galerie in Amersfoort om dit prachtige kunstwerk in het echt te bewonderen. Daarnaast is het ook beschikbaar via onze kunstuitleen en eenvoudig online aan te kopen. Ronald Chapeau’s werk biedt een eigentijdse en moderne uitstraling, geïnspireerd door grootheden als Andy Warhol en Herman Brood.

Over Ronald Chapeau

Ronald Chapeau (Den Haag, 1969) is een gerenommeerde Nederlandse kunstenaar met een achtergrond in ambachtelijk zeefdrukken. Na jarenlang te hebben gewerkt als zeefdrukker voor onder andere Herman Brood en Corneille, besloot Ronald zijn artistieke talenten volledig te benutten in zijn eigen kunstwerken. Zijn techniek combineert pop art, surrealisme en figuratieve elementen, wat resulteert in unieke en moderne kunstwerken.

Unieke details en inspiratie

Chapeau’s werken bevatten vaak originele details zoals aankondigingsposters van het Stedelijk Museum en oude kranten uit de hele wereld. Deze elementen geven zijn kunst een rijke, volle uitstraling die zowel eigentijds als historisch aanvoelt.

Schilderijen van Ronald Chapeau kopen of huren?

Bij Amersfoort Art kunt u de kunstwerken van Ronald Chapeau zowel kopen als huren via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt om een spaartegoed op te bouwen, waarmee u het kunstwerk uiteindelijk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk te kopen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee!

Onze kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden en meer informatie op onze website.