Hot Coffee With McQueen

995,00

  • Techniek Mixed media op linnen
  • Afmeting 100 x 160 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 29,85 p/maand
  • U spaart 19,90 p/maand
Huur voor € 29,85 p/m
Artikelnummer: LAKMM Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Hot Coffee With McQueen – Ronald Chapeau

Hot Coffee With McQueen is een indrukwekkend kunstwerk van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ronald Chapeau. Dit unieke stuk combineert zeefdruk- en collagetechnieken, afgewerkt met dikke lagen acrylverf. Elk werk uit deze serie is een monotype, wat betekent dat geen enkel exemplaar hetzelfde is, waardoor elk stuk een unieke toevoeging aan uw collectie is.

Unieke techniek en presentatie

Het kunstwerk is professioneel opgespannen op een 4 cm dik doek, waarbij de zijkanten zijn doorgeschilderd. Dit betekent dat het direct klaar is om aan de muur te hangen, zonder dat er extra inlijsting nodig is. Ronald Chapeau’s gebruik van zeefdrukken, gecombineerd met collage en dikke acrylverf, zorgt voor een rijke textuur en diepte die het werk tot leven brengt.

Beschikbaar via kunstuitleen en online aankoop

Bij Amersfoort Art kunt u Hot Coffee With McQueen zowel kopen als huren via onze kunstuitleen. Dit biedt een flexibele optie voor kunstliefhebbers die regelmatig hun collectie willen vernieuwen. Een deel van uw huurbedrag wordt gespaard, zodat u uiteindelijk het kunstwerk kunt aankopen of een ander werk kunt kiezen.

Over de kunstenaar: Ronald Chapeau

Ronald Chapeau (Den Haag, 1969) is een veelzijdig kunstenaar met een achtergrond als ambachtelijk zeefdrukker. Zijn ervaring met het drukken van werken van onder andere Herman Brood en Corneille heeft zijn artistieke ontwikkeling sterk beïnvloed. Chapeau’s werken zijn een mix van pop art, surrealisme en figuratieve kunst, vaak geïnspireerd door iconen zoals Andy Warhol en Herman Brood.

Zijn kunstwerken zijn rijk aan details, variërend van unieke aankondigingsposters van het Stedelijk Museum tot oude kranten uit de hele wereld. Elk werk draagt originele elementen die het zowel eigentijds als tijdloos maken.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van Hot Coffee With McQueen ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en waarde van het kunstwerk waarborgt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de kunstuitleen of de aankoopmogelijkheden? Bezoek dan onze kunstuitleen pagina voor alle details en voorwaarden. Of kom langs in onze galerie in Amersfoort om dit prachtige werk in het echt te bewonderen.

Voeg een uniek en inspirerend kunstwerk toe aan uw collectie met Hot Coffee With McQueen van Ronald Chapeau, exclusief beschikbaar bij Amersfoort Art.