Mr. Monopoly

995,00

  • Techniek Mixed media op linnen
  • Afmeting 105 x 145 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 29,85 p/maand
  • U spaart 19,90 p/maand
Huur voor € 29,85 p/m
Artikelnummer: QLEKP Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Uniek kunstwerk: Mr. Monopoly van Ronald Chapeau

Mr. Monopoly is een prachtig kunstwerk gecreëerd door de Nederlandse kunstenaar Ronald Chapeau. Ronald combineert zeefdruk- en collagetechnieken en bewerkt het kunstwerk vervolgens met dikke acrylverf. Elk stuk in deze serie is volledig met de hand beschilderd en bewerkt, wat elk kunstwerk uniek maakt.

Technische details en presentatie

Het kunstwerk is opgespannen op een 4 cm dik doek, waarbij de zijkanten zijn doorgeschilderd. Dit betekent dat het direct klaar is om aan de muur te hangen, zonder dat er extra inlijsting nodig is. Dit maakt het niet alleen een visueel aantrekkelijk stuk, maar ook praktisch voor directe plaatsing in uw interieur.

Beschikbaar via kunstuitleen en online aankoop

Mr. Monopoly is beschikbaar via onze kunstuitleen en kan ook online worden aangekocht. Dit biedt flexibiliteit voor kunstliefhebbers die graag variatie in hun kunstcollectie willen aanbrengen. Door gebruik te maken van onze kunstuitleen, kunt u een gedeelte van uw huurbedrag opbouwen als spaartegoed, waarmee u uiteindelijk het kunstwerk kunt aankopen.

Over de kunstenaar: Ronald Chapeau

Ronald Chapeau, geboren in Den Haag in 1969, is een gerenommeerde Nederlandse kunstenaar. Met een achtergrond als ambachtelijk zeefdrukker, heeft hij gewerkt met prominente artiesten zoals Herman Brood en Corneille. Zijn jarenlange ervaring en passie voor kunst komen samen in zijn unieke kunstwerken.

Ronald’s kunstwerken kenmerken zich door een combinatie van pop art, surrealisme, figuratieve en populistische elementen. Zijn inspiratiebronnen zijn onder andere Andy Warhol en Herman Brood. Van unieke aankondigingsposters van het Stedelijk Museum tot oude kranten vanuit de hele wereld, Ronald’s doeken zijn rijk aan originele details en verhalen.

Schilderijen van Ronald Chapeau kopen of huren?

Bij Amersfoort Art kunt u de kunstwerken van Ronald Chapeau zowel kopen als huren via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt om een spaartegoed op te bouwen, waarmee u het kunstwerk uiteindelijk kunt aankopen. Bent u toe aan iets nieuws? Gebruik uw spaartegoed om een ander kunstwerk te huren of te kopen. Onze kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie en de voorwaarden, bezoek onze kunstuitleen pagina.