Venus di Milo

270,00

  • Techniek Polystone
  • Afmeting Hoogte 36 cm
  • Inclusief Giftbox
Artikelnummer: ORL04 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Venus di Milo – moderne interpretatie door Richard Orlinski

Exclusieve kunst in een luxe geschenkverpakking

Ontdek de moderne variant van de iconische Venus de Milo, vervaardigd door de gerenommeerde hedendaagse Franse kunstenaar Richard Orlinski. Dit indrukwekkende kunstwerk is 36 cm hoog en wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking, compleet met een certificaat van echtheid. Bezoek onze galerie in Amersfoort om dit unieke stuk in het echt te bewonderen of bestel het eenvoudig online.

Over Richard Orlinski

Sinds 2015 staat Richard Orlinski bekend als de best verkopende hedendaagse Franse kunstenaar wereldwijd. Zijn artistieke reis begon in 2004 met de creatie van zijn allereerste werk: een krokodil gegoten in levendig rood hars, dat al snel een icoon werd binnen het bestiarium van de beeldhouwer. De inspiratie voor zijn kunst put Orlinski uit de popcultuur en alledaagse objecten, en vertaalt deze naar nieuwe sculpturen, vaak geïnspireerd op dieren die symbool staan voor vrijheid, kracht en passie.

Kenmerken van Orlinski’s kunstwerken

Orlinski’s creaties zijn opwindend en gekenmerkt door levendige kleuren en een facetrijke stijl. Zijn werken worden wereldwijd tentoongesteld en onderscheiden zich door hun indrukwekkende omvang en presentatie op ongewone locaties, vaak in de vrije natuur. Dit unieke kenmerk is snel zijn handelsmerk geworden.

Kunst voor iedereen

Gedreven door de ambitie om kunst te democratiseren en voor een breed publiek toegankelijk te maken, onderzoekt Richard Orlinski voortdurend nieuwe expressievormen. Zijn creativiteit kent geen grenzen, wat resulteert in kunstwerken die zowel visueel verbluffend als betekenisvol zijn. In 2021 werd hij door de Franse minister van Cultuur Roselyne Bachelot-Narquin benoemd tot Officier van Ordre des Arts et des Lettres.

Bestel Venus di Milo vandaag nog

Breng de moderne elegantie van Venus di Milo in huis met deze prachtige sculptuur van Richard Orlinski. Bestel nu via onze webshop of bezoek onze galerie in Amersfoort voor een persoonlijke kennismaking met dit bijzondere kunstwerk.