Polar Bear White

199,00

  • Techniek Polystone
  • Afmeting Hoogte 23 cm
  • Inclusief Giftbox
Artikelnummer: ORL01 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Polar Bear White: een kunstwerk van Richard Orlinski

Exclusief kunstwerk in luxe geschenkverpakking

De Polar Bear White is een indrukwekkende sculptuur van 23 cm hoog, vervaardigd door de wereldberoemde hedendaagse kunstenaar Richard Orlinski. Dit kunstwerk wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking en is voorzien van een certificaat van echtheid, waardoor het een perfect cadeau is voor kunstliefhebbers en verzamelaars.

Beschikbaar in onze galerie en online

Dit prachtige kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort, maar kan ook eenvoudig online besteld worden. Ontdek de schoonheid en het vakmanschap van Orlinski’s werk, waar je ook bent.

Over Richard Orlinski

Sinds 2015 staat Richard Orlinski bekend als de best verkopende hedendaagse Franse kunstenaar wereldwijd. Zijn artistieke reis begon in 2004 met de creatie van zijn allereerste werk: een krokodil gegoten in levendig rood hars, dat al snel een icoon werd binnen het bestiarium van de beeldhouwer. De inspiratie voor zijn kunst put Orlinski uit de popcultuur en alledaagse objecten, en vertaalt deze naar nieuwe sculpturen, vaak geïnspireerd op dieren die symbool staan voor vrijheid, kracht en passie.

Unieke stijl en wereldwijde erkenning

Orlinski’s creaties zijn opwindend, gekenmerkt door levendige kleuren en een facetrijke stijl, en worden wereldwijd tentoongesteld. Hij heeft zichzelf onderscheiden door zijn werken, vaak van indrukwekkende omvang, op ongewone locaties en in de vrije natuur te presenteren, wat al snel zijn handelsmerk werd.

Toegankelijke kunst voor iedereen

Gedreven door de ambitie om kunst te democratiseren en voor een breed publiek toegankelijk te maken, onderzoekt Richard Orlinski voortdurend nieuwe expressievormen en kent zijn creativiteit geen grenzen. In 2021 werd hij door de Franse minister van Cultuur Roselyne Bachelot-Narquin benoemd tot Officier van Ordre des Arts et des Lettres.

Voeg de Polar Bear White toe aan je collectie en geniet van de tijdloze schoonheid en symboliek die dit kunstwerk te bieden heeft. Bestel nu eenvoudig online of kom langs in onze galerie in Amersfoort.