Kong de Denker

398,00

  • Techniek Polystone
  • Afmeting Hoogte 23 cm
  • Inclusief Giftbox
Artikelnummer: ORL03 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Kong de Denker

Ontdek het indrukwekkende kunstwerk “Kong de Denker” van de gerenommeerde Franse kunstenaar Richard Orlinski. Dit beeld, dat een hoogte van 23 cm bereikt, toont een majestueuze gorilla in een contemplatieve pose, geïnspireerd door het iconische beeld “De Denker”. Het kunstwerk wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking en is voorzien van een certificaat van echtheid, wat het een perfect cadeau maakt voor kunstliefhebbers.

Te zien in onze galerie in Amersfoort

Kom “Kong de Denker” bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Hier kunt u de details en de verfijnde afwerking van dit prachtige beeldhouwwerk van dichtbij bekijken. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om onze galerie te bezoeken, dan kunt u dit kunstwerk eenvoudig online bestellen.

Over Richard Orlinski

Sinds 2015 staat Richard Orlinski bekend als de best verkopende hedendaagse Franse kunstenaar wereldwijd. Zijn artistieke reis begon in 2004 met de creatie van zijn allereerste werk: een krokodil gegoten in levendig rood hars, dat al snel een icoon werd binnen het bestiarium van de beeldhouwer. De inspiratie voor zijn kunst put Orlinski uit de popcultuur en alledaagse objecten, en vertaalt deze naar nieuwe sculpturen, vaak geïnspireerd op dieren die symbool staan voor vrijheid, kracht en passie.

Een unieke stijl en presentatie

Orlinski’s creaties zijn opwindend, gekenmerkt door levendige kleuren en een facetrijke stijl, en worden wereldwijd tentoongesteld. Hij heeft zichzelf onderscheiden door zijn werken, vaak van indrukwekkende omvang, op ongewone locaties en in de vrije natuur te presenteren, wat al snel zijn handelsmerk werd.

Kunst voor iedereen

Gedreven door de ambitie om kunst te democratiseren en voor een breed publiek toegankelijk te maken, onderzoekt Richard Orlinski voortdurend nieuwe expressievormen en kent zijn creativiteit geen grenzen. In 2021 werd hij door de Franse minister van Cultuur Roselyne Bachelot-Narquin benoemd tot Officier van Ordre des Arts et des Lettres.

Bestel “Kong de Denker” vandaag nog en voeg een stukje hedendaagse kunst van wereldklasse toe aan uw collectie.