Polar Bear Silver

350,00

  • Techniek Polystone
  • Afmeting Hoogte 36 cm
Artikelnummer: ORL02 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Polar Bear Silver

Een majestueuze sculptuur van Richard Orlinski

Deze indrukwekkende en grote ijsbeer, genaamd “Polar Bear Silver,” is een ware blikvanger met een hoogte van 36 cm. Het kunstwerk komt in een luxe geschenkverpakking en wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Dit prachtige stuk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is ook online te bestellen.

Over de kunstenaar: Richard Orlinski

Sinds 2015 staat Richard Orlinski bekend als de best verkopende hedendaagse Franse kunstenaar wereldwijd. Zijn artistieke reis begon in 2004 met de creatie van zijn allereerste werk: een krokodil gegoten in levendig rood hars, dat al snel een icoon werd binnen het bestiarium van de beeldhouwer. De inspiratie voor zijn kunst put Orlinski uit de popcultuur en alledaagse objecten, en vertaalt deze naar nieuwe sculpturen, vaak geïnspireerd op dieren die symbool staan voor vrijheid, kracht en passie.

Kenmerken van Orlinski’s werk

Orlinski’s creaties zijn opwindend en gekenmerkt door levendige kleuren en een facetrijke stijl. Ze worden wereldwijd tentoongesteld en hebben een unieke plaats in de kunstwereld veroverd. Orlinski onderscheidt zichzelf door zijn werken, vaak van indrukwekkende omvang, op ongewone locaties en in de vrije natuur te presenteren, wat al snel zijn handelsmerk werd.

Kunst voor iedereen

Gedreven door de ambitie om kunst te democratiseren en voor een breed publiek toegankelijk te maken, onderzoekt Richard Orlinski voortdurend nieuwe expressievormen. Zijn creativiteit kent geen grenzen, wat resulteert in unieke en inspirerende kunstwerken. In 2021 werd hij door de Franse minister van Cultuur, Roselyne Bachelot-Narquin, benoemd tot Officier van Ordre des Arts et des Lettres.

Beleef “Polar Bear Silver” bij Amersfoort Art

Kom “Polar Bear Silver” bewonderen in onze galerie in Amersfoort of bestel het eenvoudig online. Voeg dit kunstwerk van Richard Orlinski toe aan uw collectie en geniet van de kracht en schoonheid die deze sculptuur uitstraalt.