In Godfather We Trust

3.450,00

  • Techniek Mixed media op paneel
  • Afmeting 75 x 180 cm
  • Oplage 7
  • Kunstuitleen 103,50 p/maand
  • U spaart 69,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 345,00 rentevrij
Huur voor € 103,50 p/m
Artikelnummer: BJLLW Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Dit buitengewoon prachtige kunstwerk, vervaardigd door Van Apple, is een ware ene-catcher! Het is gemaakt met een verscheidenheid aan materialen en is overgoten met een weelderige laag epoxyhars, wat een verbluffend visueel effect oplevert. Slechts zeven exemplaren van dit kunstwerk zijn gemaakt, elk met subtiele unieke variaties. Binnenin het werk zijn verschillende materialen verwerkt, waaronder prachtig gekleurde stenen. Het kunstwerk is gemonteerd op een stevig houten frame met een ophangsysteem, wat betekent dat het direct aan de muur kan worden gehangen. Het wordt geleverd met een officieel certificaat van echtheid.

Diederik van Appel heeft een lange geschiedenis als bemiddelaar voor Nederlandse kunstenaars bij tentoonstellingen over de hele wereld. Tijdens zijn reizen groeide zijn verlangen om zijn eigen artistieke creativiteit te verkennen. Geïnspireerd door zijn ervaringen, artistieke visie en liefde voor kunst, ontwikkelde hij zijn eigen stijl van popart. Zijn kunst combineert digitale technieken met fotografie als basis. Hij maakt gebruik van bladgoud, levendige kleuren en een verscheidenheid aan andere elementen. De uiteindelijke afwerking met epoxyhars creëert een prachtig driedimensionaal effect.

Het is belangrijk op te merken dat vanwege het gebruik van epoxyhars in de kunstwerken, deze zich moeilijk laten vastleggen op foto’s. We kunnen met zekerheid zeggen dat de werkelijke schoonheid van de werken veel indrukwekkender is dan wat op de website te zien is. We heten u dan ook van harte welkom om de kunstwerken van Van Apple persoonlijk te komen bewonderen in onze galerie. Alle getoonde kunstwerken zijn bij ons aanwezig.

“The Godfather” is een beroemde Amerikaanse film uit 1972, geregisseerd door Francis Ford Coppola en gebaseerd op de gelijknamige roman van Mario Puzo. De film wordt beschouwd als een van de grootste klassiekers in de filmgeschiedenis en heeft een blijvende invloed gehad op de cinema.

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en feiten over “The Godfather”:

1. **Verhaal**: De film vertelt het verhaal van de Italiaans-Amerikaanse maffiafamilie Corleone, geleid door patriarch Vito Corleone, gespeeld door Marlon Brando. Het draait om de overgang van macht binnen de familie en de vele conflicten en intriges die daarmee gepaard gaan.

2. **Cast**: Naast Marlon Brando speelden Al Pacino, James Caan, Robert Duvall, en tal van andere getalenteerde acteurs in de film. Al Pacino’s rol als Michael Corleone lanceerde zijn carrière als een van de meest gerespecteerde acteurs in Hollywood.

3. **Regisseur**: Francis Ford Coppola, die destijds relatief onbekend was, regisseerde de film en maakte naam voor zichzelf als een van de meest invloedrijke regisseurs in de filmgeschiedenis.

4. **Kritische ontvangst**: “The Godfather” werd zowel door critici als publiek lovend ontvangen. De film won drie Academy Awards, waaronder die voor Beste Film, en werd geprezen om zijn verhaal, acteerprestaties, regie, en cinematografie.

5. **Sequels**: De film kreeg twee veelgeprezen vervolgfilms, “The Godfather Part II” (1974) en “The Godfather Part III” (1990). Samen worden ze beschouwd als een van de grootste filmtrilogieën aller tijden.

6. **Cinematografie**: De film werd prachtig gefilmd door cameraman Gordon Willis, die bekend staat om zijn karakteristieke gebruik van donkere schaduwen en verlichting, wat de sfeer van de film enorm ten goede kwam