United states of escobar

3.450,00

  • Techniek Mixed media op paneel
  • Afmeting 75 x 180 cm
  • Oplage 7
  • Kunstuitleen 103,50 p/maand
  • U spaart 69,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 345,00 rentevrij
Huur voor € 103,50 p/m
Artikelnummer: UZEQF Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ontdek het kunstwerk “United States Of Escobar” van Van Apple

Een uniek kunstwerk met verbluffende materialen

“United States Of Escobar” is een kunstwerk van de hand van Van Apple. Dit kunstwerk is met zorg vervaardigd met een scala aan materialen en is vervolgens bedekt met een royale laag epoxyhars, wat een verbluffend visueel effect oplevert. Deze exclusieve editie is gelimiteerd tot slechts 7 exemplaren, elk met subtiel unieke variaties. Het kunstwerk is stevig gemonteerd op een robuust houten frame en voorzien van een handig ophangsysteem, waardoor het eenvoudig aan de muur kan worden gehangen. En natuurlijk wordt het geleverd met een officieel certificaat van echtheid.

Over de kunstenaar: Diederik van Appel

Diederik van Appel heeft gedurende lange tijd gefunctioneerd als agent voor Nederlandse kunstenaars bij tentoonstellingen over de hele wereld. Gedurende zijn reizen ontwaakte in hem steeds sterker de drang om zijn eigen creativiteit tot uiting te brengen. Geïnspireerd door zijn ervaringen, artistieke inzichten en passie voor kunst, ontwikkelde hij zijn eigen unieke stijl van popart. Zijn kunst combineert digitale technieken met fotografie als vertrekpunt. Hierbij maakt hij gebruik van bladgoud, levendige kleuren en diverse andere materialen. De uiteindelijke afwerking met epoxyhars creëert een prachtig driedimensionaal effect.

Beleef de kunst in het echt

Het is belangrijk te vermelden dat kunstwerken met epoxyhars moeilijk vast te leggen zijn op foto’s, maar we kunnen met volle overtuiging stellen dat de werken in werkelijkheid nog veel indrukwekkender zijn dan op de website. Daarom nodigen wij u van harte uit om de kunstwerken van Van Apple persoonlijk te komen bewonderen in onze galerie. Alle getoonde kunstwerken zijn bij ons aanwezig.

Bekijk de video

Voor een impressie van “United States Of Escobar” kunt u de onderstaande video bekijken: