Sin Titulo II

975,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 29,25 p/maand
  • U spaart 19,50 p/maand
Huur voor € 29,25 p/m
Artikelnummer: DYMMQ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Sin Titulo II – een uniek kunstwerk van Philippo

Ontdek het prachtige originele kunstwerk Sin Titulo II van de gerenommeerde kunstenaar Philippo. Dit indrukwekkende stuk is gemaakt met acryl op linnen, waarbij de zijkanten zorgvuldig zijn doorgeschilderd. Hierdoor kan het kunstwerk direct aan de muur worden gehangen zonder dat een lijst nodig is. Sin Titulo II is te bewonderen in onze galerie en is zowel online te koop als beschikbaar in onze kunstuitleen.

Over de kunstenaar Philippo

Philippo, een Italiaanse kunstenaar die momenteel in Madrid woont, staat bekend om zijn uitzonderlijke abstracte kunst. Geïnspireerd door grootheden als Vasili Kandinsky en Jason Pollock, heeft Philippo een unieke en elegante stijl ontwikkeld die zijn werk onderscheidt. Zijn kunstwerken stralen kleur en passie uit, kenmerken die hij sinds zijn jeugd koestert.

Artistieke reis en inspiratie

Twintig jaar geleden verhuisde Philippo naar Frankrijk, waar hij liefde, rust en inspiratie vond – de essentiële elementen voor zijn unieke creaties. In zijn werken speelt hij graag met vorm en kleur, en zijn techniek omvat het mengen van pigmenten die hij vervolgens op het canvas giet en vrij laat vloeien. Dit resulteert in zeer interessante abstracte schilderijen die nooit herhaald worden, waardoor elk origineel werk van Philippo uniek is.

Waarom kiezen voor Sin Titulo II?

Sin Titulo II is een perfecte aanvulling voor elke kunstliefhebber die op zoek is naar een uniek en expressief kunstwerk. De rijke kleuren en dynamische vormen brengen energie en leven in elke ruimte. Of je nu een fervent verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar dat ene speciale stuk, Sin Titulo II van Philippo zal je zeker betoveren.

Bezoek onze galerie om dit kunstwerk persoonlijk te bewonderen of koop het eenvoudig online. Wil je het eerst een tijdje in je eigen omgeving ervaren? Maak dan gebruik van onze kunstuitleenservice.