Sin Titulo V

895,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 50 x 150 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 26,85 p/maand
  • U spaart 17,90 p/maand
Huur voor € 26,85 p/m
Artikelnummer: RELOJ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Sin Titulo V – Een kunstwerk van Philippo

Ontdek het prachtige originele kunstwerk Sin Titulo V van de gerenommeerde kunstenaar Philippo. Dit indrukwekkende stuk is uitgevoerd in acryl op linnen, waarbij de zijkanten zorgvuldig zijn doorgeschilderd. Hierdoor kan het kunstwerk direct aan de muur worden gehangen, zonder dat een lijst nodig is.

Flexibele ophangmogelijkheden

Dit abstracte kunstwerk biedt de flexibiliteit om zowel horizontaal als verticaal te worden opgehangen, waardoor het perfect past in diverse interieurs en ruimtes. Of je nu een moderne woonkamer, een stijlvolle kantoorruimte of een artistieke galerie hebt, Sin Titulo V zal een opvallende toevoeging zijn.

Beschikbaar in onze galerie en kunstuitleen

Ben je nieuwsgierig naar dit kunstwerk? Sin Titulo V is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is het ook online te koop en beschikbaar in onze kunstuitleen. Dit biedt de mogelijkheid om dit unieke stuk tijdelijk in huis te halen en te genieten van de artistieke sfeer die het met zich meebrengt.

Over de kunstenaar: Philippo

Philippo, een Italiaanse kunstenaar die tegenwoordig in Madrid woont, staat bekend om zijn abstracte kunstwerken. Geïnspireerd door grootheden als Vasili Kandinsky en Jackson Pollock, heeft Philippo een geheel eigen, elegante stijl ontwikkeld. Zijn werken worden gekenmerkt door levendige kleuren en een diepe passie die door elk stuk heen straalt.

Een reis van inspiratie en creatie

Twintig jaar geleden verhuisde Philippo naar Frankrijk, waar hij de liefde, rust en inspiratie vond die essentieel zijn voor zijn unieke creaties. Hij speelt graag met vorm en kleur en gebruikt een gemengde techniek waarbij hij pigmenten mengt en ze vrij laat vloeien op het canvas. Dit resulteert in zeer interessante en unieke abstracte schilderijen die nooit hetzelfde zijn.

Voeg Sin Titulo V toe aan je collectie en ervaar de unieke artistieke flair van Philippo in je eigen ruimte.