Sin Titulo IV

895,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 50 x 150 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 26,85 p/maand
  • U spaart 17,90 p/maand
Huur voor € 26,85 p/m
Artikelnummer: BBJSL Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Sin Titulo IV – een kunstwerk van Philippo

Beschrijving van het kunstwerk

Sin Titulo IV is een prachtig origineel kunstwerk gecreëerd door de getalenteerde kunstenaar Philippo. Dit unieke stuk is vervaardigd met acryl op linnen, waarbij de zijkanten zorgvuldig zijn doorgeschilderd. Hierdoor kan het kunstwerk direct aan de muur worden opgehangen, zonder dat een lijst noodzakelijk is. Dit abstracte kunstwerk biedt veelzijdigheid in presentatie, aangezien het zowel horizontaal als verticaal kan worden opgehangen.

Beschikbaarheid

Sin Titulo IV is te bewonderen in onze galerie en is ook online te koop. Daarnaast is dit kunstwerk beschikbaar in onze kunstuitleen, zodat u het kunt ervaren in uw eigen ruimte voordat u een definitieve beslissing neemt.

Over de kunstenaar – Philippo

Philippo is een Italiaanse kunstenaar die momenteel gevestigd is in Madrid. Zijn passie voor abstracte kunst begon al op jonge leeftijd, geïnspireerd door grootheden als Vasili Kandinsky en Jason Pollock. Ondanks deze invloeden heeft Philippo een unieke en elegante stijl ontwikkeld die zijn werk onderscheidt.

Kleur en passie

De kracht van Philippo’s kunstwerken ligt in de levendige kleuren en de intense passie die hij weet over te brengen. Zijn techniek is een fascinerende mix van pigmenten die hij op het canvas giet en vrij laat vloeien, wat resulteert in unieke en boeiende composities.

Inspiratie en techniek

Twintig jaar geleden verhuisde Philippo naar Frankrijk, waar hij liefde, rust en inspiratie vond – de essentiële elementen voor zijn unieke creaties. Hij speelt graag met vorm en kleur en gebruikt een gemengde techniek die zijn werken een dynamisch en intrigerend karakter geeft. Elk stuk dat hij creëert is uniek, wat zijn kunstwerken bijzonder en gewild maakt.

Unieke creaties

Philippo’s abstracte schilderijen zijn stuk voor stuk originele werken die nooit worden herhaald. Dit maakt elk kunstwerk van zijn hand een unieke toevoeging aan uw collectie, een waar kunstliefhebbers en verzamelaars van over de hele wereld naar op zoek zijn.

Bezoek ons

Kom langs in onze galerie om Sin Titulo IV en andere werken van Philippo te bewonderen. Laat u inspireren door de kleuren, vormen en de passie die uit elk kunstwerk spreekt. Bezoek onze kunstuitleen voor meer informatie over het lenen van dit prachtige kunstwerk.