Sin Titulo I

975,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 29,25 p/maand
  • U spaart 19,50 p/maand
Huur voor € 29,25 p/m
Artikelnummer: KDYIY Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Sin Titulo I – een kunstwerk van Philippo

Ontdek het prachtige originele kunstwerk Sin Titulo I van de getalenteerde Italiaanse kunstenaar Philippo. Dit indrukwekkende stuk is gemaakt met acryl op linnen, waarbij de zijkanten van het doek zijn doorgeschilderd. Hierdoor kan het kunstwerk direct aan de muur worden gehangen zonder verdere afwerking. Dit werk is zowel te bewonderen in onze galerie als online te koop en is ook beschikbaar in onze kunstuitleen.

Over de kunstenaar Philippo

Philippo, oorspronkelijk afkomstig uit Italië, heeft zich gevestigd in Madrid en is bekend om zijn abstracte kunstwerken. Geïnspireerd door grootheden zoals Vasili Kandinsky en Jason Pollock, heeft Philippo een unieke en elegante stijl ontwikkeld die zijn werken onderscheidt. Zijn kunst is een viering van kleur en passie, elementen die hij op bijzondere wijze weet te combineren.

Unieke stijl en techniek

Philippo’s techniek is een fascinerende mix van traditionele en moderne methoden. Hij mengt pigmenten en giet deze op het canvas, waardoor de kleuren vrij kunnen vloeien en zich op natuurlijke wijze vermengen. Dit proces resulteert in zeer interessante en unieke abstracte schilderijen die nooit herhaald worden. Elk kunstwerk van Philippo is daardoor een uniek stuk, vol met de energie en emotie die hij erin stopt.

Inspiratie en creatie

Ruim 20 jaar geleden verhuisde Philippo naar Frankrijk, waar hij de liefde, rust en inspiratie vond die essentieel zijn voor zijn creatieve proces. Deze elementen zijn terug te zien in zijn werk en maken elk stuk een unieke creatie. Philippo speelt graag met vorm en kleur, wat resulteert in kunstwerken die zowel visueel aantrekkelijk als diepgaand zijn.

Beleef de magie van Philippo’s kunst met Sin Titulo I en voeg een uniek stukje abstracte kunst toe aan uw collectie.