Mrs. Bardot

895,00

  • Techniek Mixed media op dibond
  • Afmeting 50 x 50 cm
  • Oplage 10
Artikelnummer: EKVKE Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Mrs. Bardot: een unieke kunstervaring

Prachtige combinatie van technieken

Mrs. Bardot is een schitterend kunstwerk dat gebruik maakt van een combinatie van zeefdruktechnieken en acryl. Deze unieke mix zorgt voor een dynamische en levendige uitstraling die elke ruimte direct verrijkt.

Hoogwaardige materialen voor een indrukwekkend resultaat

Het kunstwerk is vervaardigd op dibond en geplaatst op een stevig, 4 cm dik raamwerk. Vervolgens is het geheel overgoten met een dikke laag epoxyhars. Deze harslaag verhoogt de kleurhelderheid, biedt bescherming en geeft het kunstwerk een prachtige glans.

Exclusieve en genummerde editie

Mrs. Bardot is beschikbaar in een exclusieve editie van slechts 10 genummerde exemplaren. Door het vele handwerk dat in elk stuk zit, heeft elk exemplaar subtiele verschillen, waardoor ieder werk uniek is. Dit maakt Mrs. Bardot niet alleen een kunstwerk, maar ook een waardevol verzamelobject.

Certificaat van echtheid en eenvoudig op te hangen

Elk exemplaar van Mrs. Bardot wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en authenticiteit van het kunstwerk garandeert. Het kunstwerk is voorzien van een ophangsysteem, zodat je het direct aan de wand kunt bevestigen.

Beschikbaar in onze galerie en kunstuitleen

Mrs. Bardot is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen. Dit kunstwerk is ook eenvoudig online te bestellen.

Ervaar de unieke schoonheid van Mrs. Bardot en voeg een exclusief kunstwerk toe aan je collectie. Bezoek onze galerie of bestel direct online!