Mrs. Monroe

895,00

  • Techniek Mixed media op dibond
  • Afmeting 50 x 50 cm
  • Oplage 10
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: NLOCD Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Mrs. Monroe: een unieke kunstervaring

Een meesterwerk van zeefdruk en acryl

Mrs. Monroe is een prachtige combinatie van zeefdruktechnieken en acryl. Dit kunstwerk, vervaardigd op dibond, is vervolgens op een stevig 4 cm dik raamwerk geplaatst, wat zorgt voor een robuuste en indrukwekkende presentatie.

Epoxyhars voor ultieme kleurhelderheid en bescherming

Het werk is overgoten met een dikke laag epoxyhars, wat niet alleen de kleurhelderheid aanzienlijk verhoogt, maar ook een beschermende laag biedt. Dit geeft het kunstwerk een schitterende uitstraling en een langdurige duurzaamheid.

Exclusieve editie en certificaat van echtheid

Mrs. Monroe is vervaardigd in een exclusieve editie van slechts 10 genummerde exemplaren. Door het vele handwerk is elk exemplaar uniek en net iets anders dan de rest. Dit maakt ieder werk speciaal en authentiek. Elk kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Klaar om op te hangen

Het kunstwerk is voorzien van een ophangsysteem, waardoor het direct aan de wand kan worden bevestigd. Dit maakt het eenvoudig om uw ruimte direct te verfraaien met deze unieke creatie.

Te zien in onze galerie en beschikbaar voor kunstuitleen

Mrs. Monroe is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen. Dit biedt u de mogelijkheid om het kunstwerk eerst in het echt te ervaren voordat u het aanschaft.

Online bestellen

Dit unieke kunstwerk is ook online te bestellen via onze webshop. Voor buitenlandse bestellingen kunt u gerust contact met ons opnemen voor meer informatie.

Ervaar de schoonheid en exclusiviteit van Mrs. Monroe en geef uw interieur een unieke en artistieke touch.