Jim

895,00

  • Techniek Mixed media op dibond
  • Afmeting 50 x 50 cm
  • Oplage 10
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: JBFVE Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Jim: een unieke combinatie van zeefdruk en acryl

Ontdek de bijzondere charme van Jim, een kunstwerk dat een prachtige mix van zeefdruktechnieken en acrylverf combineert. Dit unieke stuk is vervaardigd op dibond en gemonteerd op een stevig 4 cm dik raamwerk. Vervolgens is het kunstwerk afgewerkt met een dikke laag epoxyhars, die niet alleen de kleuren versterkt, maar ook een beschermende en schitterende glans geeft.

Exclusieve editie en uniek handwerk

Jim is beschikbaar in een exclusieve oplage van slechts 10 genummerde exemplaren. Dankzij het vele handwerk dat in elk stuk zit, is elk exemplaar net iets anders, waardoor elk kunstwerk uniek is. Dit maakt Jim niet alleen een waardevolle toevoeging aan uw collectie, maar ook een gespreksonderwerp dat indruk maakt.

Certificaat van echtheid en ophangsysteem

Elk exemplaar van Jim wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en authenticiteit van het kunstwerk garandeert. Bovendien is het kunstwerk voorzien van een handig ophangsysteem, zodat u het direct aan de wand kunt bevestigen.

Te zien in onze galerie en beschikbaar in onze kunstuitleen

Jim is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is ook beschikbaar via onze kunstuitleen. Voor degenen die liever online winkelen, is dit kunstwerk eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Voeg een uniek en exclusief kunstwerk toe aan uw collectie met Jim. Bezoek onze galerie of bestel eenvoudig online.