Mr. Steve

895,00

  • Techniek Mixed media op dibond
  • Afmeting 50 x 50 cm
  • Oplage 10
Artikelnummer: QHXTU Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Mr. Steve – een unieke combinatie van technieken

Mr. Steve is een prachtig kunstwerk dat een unieke mix van (zeef)druktechnieken en acryl combineert. Dit kunstwerk is vervaardigd op dibond en geplaatst op een stevig, 4 cm dik raamwerk. Vervolgens is het kunstwerk overgoten met een dikke laag epoxyhars, wat niet alleen de kleurhelderheid versterkt, maar ook zorgt voor een schitterende, beschermende afwerking.

Exclusieve editie en uniek karakter

Dit kunstwerk is beschikbaar in een exclusieve oplage van slechts 10 genummerde exemplaren. Door het uitgebreide handwerk dat bij de vervaardiging komt kijken, heeft elk exemplaar subtiele verschillen, waardoor elk stuk uniek is. Dit maakt Mr. Steve een waardevolle aanvulling voor elke kunstverzameling.

Certificaat van echtheid en ophangsysteem

Elk exemplaar van Mr. Steve wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en authenticiteit van het kunstwerk garandeert. Daarnaast is het kunstwerk voorzien van een handig ophangsysteem, zodat het direct aan de wand kan worden bevestigd.

Bezoek onze galerie of bestel online

Mr. Steve is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen. Voor degenen die liever online winkelen, is dit kunstwerk ook via onze webshop te bestellen. Ontdek de schoonheid en het vakmanschap van Mr. Steve en voeg een uniek kunstwerk toe aan uw collectie.