Amy

895,00

  • Techniek Mixed media op dibond
  • Afmeting 50 x 50 cm
  • Oplage 10
Artikelnummer: ACZAG Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Amy: een unieke combinatie van druktechnieken en acryl

Een kunstwerk op dibond

Ontdek “Amy”, een prachtig kunstwerk dat de schoonheid van diverse druktechnieken en acryl samenbrengt. Dit unieke stuk is vervaardigd op dibond en geplaatst op een stevig, 4 cm dik raamwerk. De afwerking met een dikke laag epoxyhars versterkt de kleurhelderheid, biedt bescherming en geeft het kunstwerk een schitterende uitstraling.

Exclusieve oplage van 10 exemplaren

“Amy” is beschikbaar in een beperkte en exclusieve oplage van slechts 10 genummerde exemplaren. Dankzij het vele handwerk dat in elk stuk zit, heeft ieder exemplaar subtiele verschillen, waardoor elk kunstwerk uniek is. Een certificaat van echtheid wordt meegeleverd om de exclusiviteit en originaliteit te waarborgen.

Klaar om op te hangen

Het kunstwerk is voorzien van een ophangsysteem, zodat het direct aan de wand kan worden bevestigd. “Amy” is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is ook beschikbaar via onze kunstuitleen. Voor degenen die liever online winkelen, is dit kunstwerk eenvoudig via onze website te bestellen.

Bezoek onze galerie of bestel online

Kom langs in onze galerie in Amersfoort om “Amy” in het echt te bewonderen, of bestel eenvoudig online vanuit het comfort van uw eigen huis. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor buitenlandse bestellingen.