Mr. Karl

895,00

  • Techniek Mixed media op dibond
  • Afmeting 50 x 50 cm
  • Oplage 10
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: JMQRB Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Mr. Karl: een unieke combinatie van zeefdruk en acryl

Exclusief kunstwerk op dibond

Mr. Karl is een prachtige samensmelting van zeefdruktechnieken en acrylverf. Dit kunstwerk is vervaardigd op dibond en vervolgens gemonteerd op een stevig, 4 cm dik raamwerk. De afwerking met een dikke laag epoxyhars zorgt voor een verhoogde kleurhelderheid, bescherming en een schitterende uitstraling.

Beperkte oplage, exclusief genummerd

Dit kunstwerk is beschikbaar in een exclusieve editie van slechts 10 genummerde exemplaren. Dankzij het uitgebreide handwerk is elk exemplaar uniek en verschilt het nét iets van de ander. Deze uniciteit wordt bevestigd met een certificaat van echtheid.

Klaar om op te hangen

Mr. Karl is voorzien van een gebruiksvriendelijk ophangsysteem, waardoor het direct aan de wand kan worden bevestigd. Dit kunstwerk is niet alleen een aanwinst voor je interieur, maar ook een waardevolle toevoeging aan je kunstcollectie.

Beschikbaar in galerie en kunstuitleen

Je kunt Mr. Karl bewonderen in onze galerie in Amersfoort en het is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen. Dit kunstwerk is ook eenvoudig online te bestellen via onze webshop.

Contact en meer informatie

Voor meer informatie of vragen over buitenlandse bestellingen, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder om dit unieke kunstwerk in jouw bezit te krijgen.