Mr. Dali

895,00

  • Techniek Mixed media op dibond
  • Afmeting 50 x 50 cm
  • Oplage 10
Artikelnummer: JBNTN Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Mr. Dali: een unieke combinatie van zeefdruk en acryl

Ontdek de betoverende wereld van Mr. Dali, een kunstwerk dat een prachtige samensmelting biedt van zeefdruktechnieken en acryl. Dit kunstwerk is vervaardigd op dibond en vervolgens zorgvuldig geplaatst op een stevig, 4 cm dik raamwerk. Wat dit kunstwerk echt bijzonder maakt, is de afwerking met een dikke laag epoxyhars. Deze harslaag verhoogt niet alleen de kleurhelderheid, maar biedt ook bescherming en geeft het kunstwerk een schitterende uitstraling.

Exclusieve editie en unieke variaties

Mr. Dali is beschikbaar in een exclusieve editie van slechts 10 genummerde exemplaren. Dankzij het vele handwerk dat in dit kunstwerk zit, is ieder exemplaar nét iets anders, waardoor elk stuk uniek is. Dit maakt Mr. Dali een bijzonder en verzamelwaardig kunstwerk.

Certificaat van echtheid en gebruiksklaar ophangsysteem

Elk exemplaar van Mr. Dali wordt geleverd met een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van de authenticiteit van uw kunstwerk. Bovendien is het kunstwerk voorzien van een gebruiksklaar ophangsysteem, waardoor u het direct aan de wand kunt bevestigen.

Beschikbaar in onze galerie en kunstuitleen

Mr. Dali is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen. Dit kunstwerk is ook eenvoudig online te bestellen via onze webshop.

Voeg een uniek en kleurrijk kunstwerk toe aan uw collectie met Mr. Dali. Bezoek onze galerie of bestel online en geniet van de schoonheid en exclusiviteit van dit bijzondere kunstwerk.