Mr. Andy

895,00

  • Techniek Mixed media op dibond
  • Afmeting 50 x 50 cm
  • Oplage 10
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: HBLUJ Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Mr. Andy – een unieke combinatie van zeefdruk en acryl

Exclusief en handgemaakt

Mr. Andy is een prachtig kunstwerk dat een unieke mix van zeefdruktechnieken en acryl combineert. Het werk is vervaardigd op dibond en vervolgens geplaatst op een stevig 4 cm dik raamwerk. Elk exemplaar is overgoten met een dikke laag epoxyhars, wat niet alleen de kleurhelderheid versterkt, maar ook zorgt voor een duurzame bescherming en een schitterende uitstraling.

Beperkte oplage

Dit kunstwerk is beschikbaar in een exclusieve editie van slechts 10 genummerde exemplaren. Door het vele handwerk dat bij de vervaardiging komt kijken, heeft elk exemplaar subtiele verschillen, waardoor ieder stuk uniek is. Een certificaat van echtheid wordt bijgeleverd, zodat u zeker weet dat u een origineel kunstwerk bezit.

Klaar om op te hangen

Mr. Andy wordt geleverd met een geïntegreerd ophangsysteem, waardoor het direct aan de wand kan worden bevestigd. Dit kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar via onze kunstuitleen.

Online bestellen

U kunt Mr. Andy eenvoudig online bestellen via onze webshop. Neem voor buitenlandse bestellingen gerust contact met ons op voor meer informatie.