Jade

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 199,50 rentevrij
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: HRMDP Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Jade – een uniek kunstwerk van Karin Vermeer

Exclusief verkrijgbaar bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art bieden wij u de unieke kans om de prachtige kunstwerken van Karin Vermeer in verschillende formaten te kopen of te huren. Hierdoor kunt u altijd een werk vinden dat perfect past bij uw interieur en persoonlijke smaak. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn beschikbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks.

Een kunstwerk met edelsteen allure

Jade is een buitengewoon kunstwerk van Karin Vermeer dat doet denken aan de prachtige, geluksbrengende edelsteen waar het zijn naam aan ontleent. De vezelige structuur van deze edelstenen is prachtig weergegeven door het gebruik van diverse structuurpasta’s, gecombineerd met fototechnieken en acryl op linnen. Dit werk is opgespannen op kwaliteitslinnen en de zijkanten zijn meegeschilderd, zodat het direct aan de muur kan worden gehangen.

Handgemaakt en uniek

Elk kunstwerk van Karin Vermeer wordt met de hand vervaardigd, waardoor elk exemplaar uniek is. Jade wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en authenticiteit van het werk garandeert. Bovendien kunt u dit kunstwerk eenvoudig online bestellen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Bezoek onze galerie

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken en deze prachtige werken in het echt te bewonderen. Heeft u vragen over de beschikbaarheid van specifieke werken? Neem gerust contact met ons op.

Over Karin Vermeer

Karin Vermeer: ‘Mijn werk is een mix van verschillende foto’s en afbeeldingen, gecombineerd met verf, die ik zowel digitaal als op canvas samenvoeg om een nieuwe voorstelling te creëren. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om een nieuw beeld te vormen. Zodra het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles draait om het beeld. Ik begin meestal vrij blanco, maar door beelden te mixen die mij interesseren, ontstaat er langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’