Frida Kahlo ‘A’

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 199,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: QTIIW Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Frida Kahlo ‘A’: Een kunstwerk van Karin Vermeer

Iconische schoonheid en vakmanschap

Frida Kahlo ‘A’ is een adembenemend kunstwerk geïnterpreteerd door de getalenteerde Karin Vermeer. Karin, een groot bewonderaar van Frida Kahlo, heeft een aantal prachtige variaties van het bekende portret vervaardigd. Dit kunstwerk onderscheidt zich door zijn fantastische structuur en uitmuntend kleurgebruik.

Bijzondere details en hoogwaardige materialen

Wat dit kunstwerk extra bijzonder maakt, zijn de subtiele stukjes goudfolie die erin zijn verwerkt. Deze toevoeging geeft het werk een unieke glans en diepte. Het kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen, waarbij de zijkanten zijn meegeschilderd. Hierdoor kan het direct aan de muur worden gehangen, zonder dat er een lijst nodig is.

Unieke, handgemaakte kunstwerken

De kunstwerken van Karin Vermeer worden met de hand vervaardigd en zijn allemaal net een beetje anders. Dit maakt elk stuk uniek. De werken zijn beschikbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd. Ze zijn verkrijgbaar in formaten van 100×100 cm tot 150×150 cm, maar andere maten zijn op aanvraag mogelijk.

Ontdek de grootste collectie van Karin Vermeer

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken en deze prachtige werken zelf te ervaren. Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn.

De unieke werkwijze van Karin Vermeer

Karin Vermeer: “Mijn werk is een mix van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om een nieuw beeld te creëren. Zodra het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken.”

Handgemaakt en uniek

“Elk werk wordt op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. Elk stuk is met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.”

Beleef de unieke kunst van Karin Vermeer bij Amersfoort Art en voeg een bijzonder kunstwerk toe aan uw collectie.