Akoya

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 199,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: NWSXB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Akoya – een kunstwerk van Karin Vermeer

Exclusiviteit en maatwerk

Bij Amersfoort Art bieden wij de unieke mogelijkheid om de kunstwerken van Karin Vermeer in verschillende formaten te kopen of te huren. Hierdoor kun je altijd een werk kiezen dat perfect bij jouw situatie past. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn verkrijgbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks.

Een intrigerend kunstwerk

Akoya is een prachtig kunstwerk van Karin Vermeer. De samengestelde foto van het model creëert een bijzonder fraai exemplaar, waarbij je je afvraagt wat de jonge vrouw ziet en waarom zij een beetje afstand bewaart. Dit kunstwerk is een combinatie van fototechnieken en acryl op linnen, en is daarna bewerkt met diverse soorten structuurpasta’s, wat het een unieke uitstraling geeft. Het werk is opgespannen op kwaliteitslinnen en de zijkanten zijn meegeschilderd, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen.

Handgemaakt en uniek

De kunstwerken van Karin Vermeer worden met de hand vervaardigd, waardoor elk stuk net een beetje anders is. Elk werk wordt geleverd met een certificaat van echtheid en kan eenvoudig online besteld worden. Na ontvangst van je bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen.

Bezoek onze galerie

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland! Wij nodigen je van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken. Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn.

De visie van Karin Vermeer

Karin: ‘Mijn werk is een mix van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen en oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om weer een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles gaat over het beeld. Ik begin in het algemeen vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’