Blue Line

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 199,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: GKGRF Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Blue Line: een kunstwerk van Karin Vermeer

Unieke kunstwerken van Karin Vermeer

Bij Amersfoort Art bieden wij u exclusief de mogelijkheid om de prachtige kunstwerken van Karin Vermeer te kopen of te huren in verschillende formaten. Zo past het werk altijd optimaal bij uw situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn beschikbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks, wat elk stuk uniek en waardevol maakt.

De betovering van Blue Line

Blue Line is een kunstwerk van Karin Vermeer dat een bijzondere spanning en mysterie in zich draagt. Het model is duidelijk aanwezig, maar lijkt zich tegelijkertijd een beetje terug te trekken, waardoor er een intrigerend spanningsveld ontstaat. Dit maakt het kunstwerk niet alleen visueel aantrekkelijk, maar nodigt ook uit om even weg te dromen en te reflecteren.

Techniek en materialen

Dit kunstwerk is een prachtige combinatie van fototechnieken en acryl op linnen. Het is bewerkt met diverse soorten structuurpasta’s, wat het een verbluffende uitstraling geeft. Blue Line is opgespannen op kwaliteitslinnen en de zijkanten zijn meegeschilderd, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen. Elk kunstwerk van Karin Vermeer wordt met de hand vervaardigd en is daardoor net een beetje anders, wat bijdraagt aan de unieke charme van elk stuk.

Certificaat van echtheid

Elk kunstwerk van Karin Vermeer wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en waarde van het werk garandeert. Blue Line is ook online te bestellen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Bezoek onze galerie

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken en de werken in het echt te bewonderen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de beschikbaarheid van specifieke werken.

Over Karin Vermeer

Karin Vermeer over haar werk: “Mijn werk is een mix van verschillende foto’s, afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen en oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om weer een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept; het is een spel en alles gaat over het beeld. Ik begin in het algemeen vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.”

Ontdek de magie van Blue Line en de andere kunstwerken van Karin Vermeer bij Amersfoort Art.