Cloud

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 199,50 rentevrij
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: NOGTS Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ontdek het unieke kunstwerk “Cloud” van Karin Vermeer

Exclusief verkrijgbaar bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art bieden we u de exclusieve mogelijkheid om de kunstwerken van Karin Vermeer in verschillende formaten aan te schaffen of te huren. Zo past het werk altijd perfect bij uw ruimte. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn beschikbaar in beperkte oplage, met een maximum van 25 stuks.

Een verbluffend kunstwerk: “Cloud”

“Cloud” is een opvallend kunstwerk van Karin Vermeer, waarin fotografische technieken en acryl op linnen samenkomen. Het gebruik van verschillende soorten structuurpasta’s zorgt voor een verbluffend effect. Het lijkt alsof het hoofd van het model wordt omringd door een prachtige wolk, wat de naam “Cloud” perfect rechtvaardigt voor dit bijzondere stuk. Het kunstwerk is gespannen op hoogwaardig linnen met doorgeschilderde zijkanten, klaar om aan uw muur te pronken. Elk werk van Karin wordt met de hand gemaakt, wat garant staat voor uniciteit, en wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Bestel eenvoudig online

U kunt eenvoudig online bestellen, waarna wij na ontvangst van uw bestelling snel contact met u opnemen om een bezorgafspraak in te plannen.

Bezoek onze galerie in Amersfoort

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland! Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de op dit moment beschikbare werken.

Karin Vermeer’s artistieke proces

Karin deelt haar artistieke proces: “Mijn werk is een mix van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht, waarbij ik foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen gebruik om een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt, waarna ik begin met schilderen. Ik bouw het kunstwerk op met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen, in een poging om het digitale beeld tastbaar te maken.

Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en draait allemaal om het beeld. Over het algemeen begin ik vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.”

Unieke kunstwerken op maat

Alle werken van Karin Vermeer worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. Elk kunstwerk is met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.