Fragile

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 199,50 rentevrij
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: EEUVX Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Fragile – een kunstwerk van Karin Vermeer

Unieke kunstwerken op maat

Bij Amersfoort Art bieden wij u de exclusieve mogelijkheid om de kunstwerken van Karin Vermeer in verschillende formaten te kopen of te huren. Hierdoor past het werk altijd optimaal bij uw persoonlijke situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn verkrijgbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks, waardoor elk stuk uniek en waardevol is.

Een tere en krachtige uitstraling

Fragile is een fabelachtig kunstwerk van Karin Vermeer. Dit werk, genaamd Fragile, heeft een tere en tegelijkertijd krachtige uitstraling, mede door het gebruik van diverse soorten structuurpasta’s. Het is een combinatie van fototechnieken en acryl op linnen, opgespannen op kwaliteitslinnen waarbij de zijkanten zijn meegeschilderd. Het kunstwerk kan dus direct aan de muur worden gehangen.

Handgemaakt en uniek

Elk kunstwerk van Karin Vermeer wordt met de hand vervaardigd en is daardoor net een beetje anders. Fragile wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is ook online te bestellen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

De grootste collectie van Karin Vermeer in Nederland

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken. Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn.

Over de kunstenares – Karin Vermeer

Karin Vermeer: “Mijn werk is een mix van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf. Op deze manier probeer ik het digitale beeld tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles draait om het beeld. Ik begin meestal vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en deze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.”