Anvy II

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 199,50 rentevrij
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: RPPDG Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ontdek Anvy II van Karin Vermeer

Uniek en exclusief verkrijgbaar

Bij Amersfoort Art bieden wij u de exclusieve mogelijkheid om de kunstwerken van Karin Vermeer in verschillende formaten te kopen of te huren. Hierdoor past het werk altijd optimaal bij uw situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn beschikbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks.

Een warme uitstraling

Anvy II is een sprekend kunstwerk van Karin Vermeer. De roodbruine kleur geeft het werk een extra warme uitstraling. De gebruikte structuurpasta’s leveren een bijzonder ruimtelijk effect op en nodigen je bijna uit om je handen eens lekker door het haar te halen.

Hoogwaardige materialen

Het kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen waarbij op de zijkanten is doorgeschilderd. Hierdoor kan het kunstwerk direct aan de muur worden gehangen. Elk kunstwerk van Karin Vermeer wordt met de hand vervaardigd en is uniek in zijn soort.

Grote collectie beschikbaar

In onze galerie hebben wij een grote collectie kunstwerken van Karin Vermeer. Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken. Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn.

Het creatieve proces van Karin Vermeer

Karin Vermeer: ‘Mijn werk is een mix van verschillende foto’s en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om weer een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles gaat over het beeld. Ik begin in het algemeen vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’

Certificaat van echtheid

Elk kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Ook online te bestellen. Na ontvangst van de bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Bezoek onze galerie

Wij nodigen u van harte uit in onze galerie in Amersfoort om de kunstwerken van Karin Vermeer in het echt te bewonderen.