Grossular

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 199,50 rentevrij
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: VRXNW Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Grossular: een kunstwerk van Karin Vermeer

Unieke kunstwerken op maat

Exclusief bij Amersfoort Art biedt de mogelijkheid om de kunstwerken van Karin Vermeer in verschillende formaten te kopen of te huren. Zo past het werk altijd optimaal bij uw situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks verkrijgbaar, wat elk stuk uniek en waardevol maakt.

De magie van Grossular

Grossular is een verbluffend kunstwerk van Karin Vermeer, waarin een combinatie van fototechnieken en acryl op linnen wordt gebruikt. Het kunstwerk is bewerkt met diverse soorten structuurpasta’s, wat het een indrukwekkende uitstraling geeft. Opgespannen op kwaliteitslinnen en met doorgeschilderde zijkanten, kan dit kunstwerk direct aan de muur worden gehangen.

Handgemaakt en uniek

De kunstwerken van Karin Vermeer worden met de hand vervaardigd, waardoor elk stuk net een beetje anders is. Grossular wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de waarde en authenticiteit van het kunstwerk garandeert. Ook online te bestellen, waarna wij z.s.m. contact met u opnemen om een bezorgafspraak in te plannen.

Ontdek de grootste collectie van Karin Vermeer

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland! Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken en de prachtige werken van dichtbij te bewonderen. Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn.

De visie van Karin Vermeer

Karin Vermeer: ‘Mijn werk is een mix van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept; het is een spel en alles draait om het beeld. Ik begin meestal vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’