The Photographer

375,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
  • Afmeting 20 x 19 x 39 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: FO85538 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Photographer – een kunstwerk van Guillermo Forchino

Ontdek de magie van The Professionals serie

The Photographer is een betoverend beeld uit de befaamde serie The Professionals van de getalenteerde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit kunstwerk vangt de essentie van een professionele fotograaf in actie en brengt het tot leven met verbluffende details en een vleugje humor.

Perfect cadeau voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of als een relatiegeschenk, The Photographer is een prachtig cadeau dat gegarandeerd indruk maakt. Het is een kunstwerk dat niet alleen de schoonheid van fotografie viert, maar ook een glimlach op het gezicht van de ontvanger tovert.

Een verhaal vol passie en doorzettingsvermogen

“Een beetje glamour! Dat is het, dat is het, een beetje verleiding. Klik! Nog eentje, heel goed, heel goed, en lach als een diva, betover me, geef me je femme fatale blik. Klik! Klik! Klik! Nu de blik van lust, ogen gericht op de camera. Klik! Klik!….Ok, nog eentje, klik! Klik!” “Ok, dat is het, oké”, zei het model moe van zoveel gedoe. “Maar mama,” – antwoordde Alberto Maccagno – “als ik niet met jou oefen, zal ik nooit een modefotograaf worden.” “Maar ik, ik heb genoeg van al die flitsen die mijn wimpers schroeien!” zei de vrouw, terwijl ze haar zweet afveegde met een theedoek, en de kamer uitliep om de preisoep op te eten die ze op het fornuis had laten staan. “Er is geen hoop, mensen begrijpen mij niet”, dacht Alberto. En precies op dat moment kwam zijn grootmoeder voor de deur voorbij…’Oma, oma, kom, kom, ga op deze kruk zitten…’

Waarom kiezen voor Amersfoort Art?

Bij Amersfoort Art bieden we niet alleen een breed scala aan kunstwerken, maar ook een uitstekende service. Onze galerie, kunstuitleen en lijstenmakerij in Amersfoort staan bekend om hun kwaliteit en klantgerichtheid. Kies voor The Photographer en voeg een stukje vakmanschap en humor toe aan je collectie.

Guillermo Forchino