Madam Doctor

169,00399,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
Artikelnummer: FJUEV Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Madam Doctor – een kunstwerk van Guillermo Forchino

Een beeld uit de serie ‘The Professionals’

Madam Doctor is een schitterend beeld uit de veelgeprezen serie ‘The Professionals’ van de kunstenaar Guillermo Forchino. Dit unieke kunstwerk is een perfecte keuze als cadeau voor een verjaardag of als relatiegeschenk. Het beeld vertelt een humoristisch en intrigerend verhaal dat zeker de aandacht trekt.

Het verhaal achter Madam Doctor

In het ziekenhuis in Rosario had al het mannelijke personeel last van een stijve nek. De administratie besloot het probleem te onderzoeken en ontdekte dat de oorzaak het sensuele zwaaien van de heupen van dokter Evangelina Gonzalez was. Haar ruime decolleté en strakke jurken trokken de hoofden van al het mannelijke personeel, behalve Toni, de verpleegster, wiens interesse in het andere geslacht, nou ja, een illusie was. De administratie stelde dokter Gonzalez voor om de zaken een beetje te kalmeren, maar Evangelina wilde niet luisteren. Dus besloten ze haar over te plaatsen naar een andere eenheid. Twee weken later waren alle gevallen van nekstijfheid verdwenen, zowel artsen als patiënten. Omdat ze allemaal Evangelina volgden. De enige die bleef was Toni.

Een perfect cadeau

Madam Doctor is niet alleen een kunstwerk, maar ook een gespreksonderwerp. Het is een prachtig geschenk voor kunstliefhebbers en verzamelaars. Of u nu een verjaardag viert of een speciaal relatiegeschenk zoekt, dit beeld zal zeker indruk maken.

Over de kunstenaar – Guillermo Forchino

Guillermo Forchino staat bekend om zijn gedetailleerde en humoristische beelden. Zijn werken zijn wereldwijd geliefd en worden gewaardeerd om hun unieke stijl en vakmanschap. Elk beeld vertelt een verhaal op een speelse en artistieke manier, en Madam Doctor is daar een perfect voorbeeld van.

Waarom kiezen voor Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art vindt u een uitgebreide collectie kunstwerken, waaronder de prachtige serie ‘The Professionals’ van Guillermo Forchino. Wij bieden niet alleen kunstwerken van hoge kwaliteit, maar ook een uitstekende klantenservice en deskundig advies. Bezoek onze galerie in Amersfoort of bestel eenvoudig online.

Madam Doctor wacht op u om een nieuw thuis te vinden. Voeg dit kunstwerk toe aan uw collectie of geef het cadeau aan een speciale persoon in uw leven.