Le Troubadour

123,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 17 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00426SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Le Troubadour – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Beschrijving

Ontdek de betoverende charme van “Le Troubadour”, een prachtig kunstsculptuur van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is meer dan alleen een decoratief object; het is een perfect en origineel cadeau voor elke kunstliefhebber.

Materialen en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat ze een elegante en tijdloze uitstraling geeft. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een stevige marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun duurzaamheid en esthetische waarde.

Bijzonderheden

Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar staan vermeld. Dit maakt het beeld niet alleen een mooi decoratief stuk, maar ook een waardevol verzamelobject.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd door continu kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerde kunstenaar, bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail. Zijn beelden, groot en klein, zijn geliefd bij een breed publiek en passen zowel in huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn door hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en prachtige ontwerpen zeer geliefd als relatiegeschenk. Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames of speciale verzoeken.

Contact

Voor bestellingen buiten Nederland of België, kunt u contact met ons opnemen.