Blijdschap

69,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 9 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00575SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Blijdschap – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Over het kunstwerk

Blijdschap is een fraai kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit beeld is een prachtig en origineel cadeau dat gegarandeerd indruk maakt. De sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons, wat het een elegante en duurzame uitstraling geeft. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling.

Bijzonderheden

Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het niet alleen een mooi decoratief stuk, maar ook een waardevol verzamelobject.

De kunstenaar: Ger van Tankeren

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange ervaring heeft ontwikkeld. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn beelden kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn vakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk detail.

Veelzijdigheid en thema’s

De beelden van Ger van Tankeren zijn elegant en gedetailleerd, en spreken een brede groep mensen aan. Ze passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij de diversiteit in thema’s en de aantrekkelijke prijs zijn deze sculpturen ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Bestellen en contact

Neem voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor relatiegeschenken, gerust contact met ons op. Voor bestellingen buiten Nederland en België kunt u ons ook contacten.

Beleef de vreugde en het vakmanschap van Blijdschap in uw eigen omgeving of geef het cadeau aan een geliefde. Ontdek de prachtige wereld van Ger van Tankeren bij Amersfoort Art.