In The Mood Classic (Saxofoon)

241,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 40 cm
Artikelnummer: MA00400SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

In the mood classic (saxofoon) – kunstsculptuur door Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur In The Mood Classic (Saxofoon), ontworpen door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een perfecte combinatie van elegantie en vakmanschap, en vormt een prachtig en origineel cadeau voor elke kunstliefhebber.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering, die vervolgens met brons wordt afgewerkt. Een groot deel van de sculpturen is bevestigd op een solide marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en het luxe uiterlijk van het kunstwerk. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat het geheel een extra persoonlijk tintje geeft.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft ontwikkeld door constant bezig te zijn met het creëren van kunst. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn beelden kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan.

Toepassingen en thema’s

De beelden van Ger van Tankeren zijn veelzijdig en passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen. De verschillende thema’s van zijn werken maken ze geschikt voor diverse gelegenheden. Daarnaast zijn deze kunstwerken, dankzij hun betaalbaarheid en prachtige ontwerpen, zeer geliefd als relatiegeschenk.

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor relatiegeschenken, kunt u gerust contact met ons opnemen.