Het Verbond (met sokkel)

218,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 112 cm
Artikelnummer: MA00567SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Het verbond – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Beschrijving van het kunstwerk

Het Verbond is een indrukwekkend kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit prachtige en originele kunstwerk is een ideaal cadeau voor elke kunstliefhebber. Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en is bevestigd op een elegante sokkel. Elk stuk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar te vinden zijn.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact die zijn vaardigheden door jarenlange ervaring heeft ontwikkeld. Zijn kunstwerken staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vakmanschap. Van Tankeren’s beelden zijn elegant, gedetailleerd en spreken een breed publiek aan. Zijn werken variëren in thema en zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Unieke kenmerken

  • Hoogwaardige tinlegering met bronzen afwerking
  • Elegante sokkel
  • Inclusief kaartje met titel en biografie van de kunstenaar
  • Perfect als cadeau of relatiegeschenk

Waarom kiezen voor Het verbond?

Het Verbond is niet alleen een kunstwerk, maar ook een symbool van vakmanschap en creativiteit. De combinatie van materialen en de zorgvuldige afwerking maken dit sculptuur tot een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie. Het is een veelzijdig stuk dat zowel in huiselijke kring als in een professionele setting uitstekend tot zijn recht komt.

Contact en bestellingen

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Voor bestellingen buiten Nederland en België, verzoeken wij u eveneens contact met ons op te nemen.

Bezoek Amersfoort Art en ontdek de schoonheid en het vakmanschap van Het Verbond, een kunstwerk dat de essentie van Ger van Tankeren’s talent perfect weergeeft.