Ambiance

30,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 6 cm
Artikelnummer: MA00347SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Ambiance – een kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek de betoverende schoonheid van Ambiance, een kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit prachtige kunstwerk is een origineel cadeau dat elke ruimte verrijkt met zijn elegante uitstraling en verfijnde details.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en afgewerkt met een bronzen laag, wat zorgt voor een duurzame en luxueuze uitstraling. Veel van de sculpturen zijn daarnaast bevestigd op een stijlvolle marmeren sokkel, wat een extra dimensie van verfijning toevoegt.

Inclusief informatiekaart

Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het werk en een biografie van de kunstenaar staan vermeld. Dit maakt het niet alleen een prachtig kunstobject, maar ook een waardevol verzamelitem.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door zijn leven lang kunst te maken. Zijn werken staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vakmanschap. Van Tankeren’s beelden zijn elegant, rijk aan details en spreken een breed publiek aan. Ze zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen en zijn zeer geliefd als relatiegeschenk.

Perfect voor elke gelegenheid

De sculpturen van Ger van Tankeren, waaronder Ambiance, zijn ideaal voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een huiselijke decoratie, een professioneel cadeau of een relatiegeschenk, deze kunstwerken voegen altijd een vleugje klasse en verfijning toe.

Voor grotere afnames, zoals relatiegeschenken, kunt u gerust contact met ons opnemen.