Circle Of Life

158,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 33 cm
Artikelnummer: MA00623SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Circle of Life – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het bijzondere kunstsculptuur Circle of Life, gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit indrukwekkende kunstwerk is een prachtig en origineel cadeau, perfect voor elke gelegenheid.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering, gecombineerd met brons. Een groot deel van deze sculpturen is bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat zorgt voor een solide en verfijnde uitstraling. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, waardoor het een extra persoonlijk tintje krijgt.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd door continu kunst te maken. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerde kunstenaar, bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vakmanschap.

Design en thema’s

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn elegant en gedetailleerd, en spreken een breed publiek aan. Ze zijn ideaal voor zowel huiselijke kring als professionele omgevingen. De verschillende thema’s van de beelden maken ze veelzijdig en perfect als relatiegeschenk. De combinatie van prachtige ontwerpen en betaalbare prijzen maakt deze sculpturen zeer geliefd.

Perfect cadeau

Het kunstsculptuur Circle of Life is niet alleen een visueel meesterwerk, maar ook een betekenisvol geschenk. Het vakmanschap en de aandacht voor detail die in elk beeld zijn verwerkt, maken het een onvergetelijk cadeau voor elke kunstliefhebber.

Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk. Voor bestellingen buiten Nederland of België kunt u eveneens contact met ons opnemen.