Get In Shape

71,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 22 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00511SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Get In Shape – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur Get In Shape van de Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke en elegante kunstwerk is een ideaal cadeau voor elke kunstliefhebber. De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en worden vaak gepresenteerd op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje luxe toevoegt aan elk stuk.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd door continu kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn werk wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een groot vakmanschap. De beelden van Ger van Tankeren zijn zowel elegant als gedetailleerd, en ze spreken een breed publiek aan.

Kenmerken van het kunstsculptuur

  • Materiaal: tinlegering met brons
  • Basis: marmeren sokkel
  • Voorzien van een kaartje met titel en biografie van de kunstenaar

Veelzijdig en stijlvol

De kunstwerken van Ger van Tankeren zijn perfect voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Door hun veelzijdige thema’s en aantrekkelijke ontwerpen zijn ze zeer geliefd als relatiegeschenk. Het sculptuur Get In Shape is een schitterend voorbeeld van zijn vakmanschap en oog voor detail.

Meer informatie en contact

Heeft u vragen of wilt u grotere aantallen bestellen voor bijvoorbeeld relatiegeschenken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.